Young Potential (Bachelor Niveau)

Back to overview
Young Potential (Bachelor Niveau)
Laakdal (BE)
Permanent

Wereldwijd combineert “KATOEN NATIE” engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. De Business unit Consumer Goods & Industry focust op de behandeling van consumptiegoederen gedurende de volledige volledige supply chain binnen marktsegmenten zoals textiel, DIY producten, Pharma, Sporting goods, E-Commerce en producten met industriële toepassing.
Katoen Natie heeft meer dan 180 vestigingen verspreid over 30 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt meer dan 13000 mensen tewerk

Heb jij een bachelor diploma of een eerste werkervaring op zak?

Je krijgt de kans om door te groeien naar een functie binnen de logistiek die in lijn ligt met je competenties en interesses.

Functie en doorgroeimogelijkheden

We starten heden een nieuwe site in Beringen waar we ambitieuze talenten voor zoeken die mee willen bouwen aan de groei van het bedrijf binnen een KMO-omgeving.

Je hebt de mogelijkheid niet alleen te helpen om het bedrijf op de kaart te zetten maar ook om je carrière een start te geven, een nieuwe boost of de zaken eens te bekijken vanuit een ander perspectief.

Je start in de opbouw, waar polyvalentie en flexibiliteit zeer belangrijk en noodzakelijk is.
Vervolgens bepalen we samen in welke functie je best tot je recht komt op basis van je competenties en ambities. Deze functies situeren zich op administratief vlak, waaronder transport, klantendienst of in een meer operationele functie waarbij organisatie en leidinggeven doorslaggevend zijn.

Als Young Potential trek je mee aan de kar en kun je mee de basis uitzetten binnen onze bedrijf.

No experience needed
Danny Beyltiens
Email CV + Application Letter

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy